De meest ideale zwembadrobots voor bovengrondse zwembaden

Een bovengronds zwembad heeft vele voordelen ten opzichte van inbouwzwembaden. Maar toch is er een belangrijk punt die vermoeiend blijft: het schoonmaken van het zwembad.

Hiervoor is de juiste zwembadrobot een ideale uitkomst. Een robot die de totale zorg in zijn geheel uit handen neemt waarbij een maximaal zwemplezier gegarandeerd wordt.

Dus een maximum aan zwemplezier en een minimum aan reinigingsinspanning.

Onderstaande zwembadrobots zijn geschikt voor bovengrondse zwembaden.

Dolphin Poolstyle E10

De Dolphin Poolstyle E10 is ideaal als bodemreiniger voor zwembaden tot max. 32 m2 (8 x 4 m). Dankzij zijn actieve borstels en een doeltreffend filtersysteem reinigt deze zwembadrobot uw zwembadwater weer helder en schoon.

Dolphin Poolstyle E20

De Dolphin E20 reinigt zowel de bodem alsmede de wanden van uw zwembad tot max. 50 m2 (10 x 5 m). De Dolphin E20 is voorzien van een intelligent navigatiesysteem die ook de vuilresten van de wanden van uw zwembad zal reinigen. Dankzij het filtersysteem worden zelfs de fijnste vuildeeltjes uit het water verwijdert.

maxresdefault

De Dolphin E10 en E20 zijn door hun geringe gewicht van slechts 6,3kg zeer gemakkelijk in de omgang. Dankzij een noviteit in het optillen van de zwembadrobot uit het water verdwijnt het grootste gedeelte van het water terug in het zwembad waardoor deze gemakkelijk uit het zwembad is te tillen na iedere reiniging. Tevens is de filtermand gemakkelijk te bereiken en te reinigen wat bijdraagt in een comfortabel onderhoud.

Zodiac OT2100

De Zodiac OT2100 is ideaal als bodemreiniger voor zwembaden tot max. 32 m2 (8 x 4 m). Door middel zijn verfijnde borstelsysteem reinigt deze uw zwembadbodem doeltreffende door het verwijderen van algen en bacteriёn en verzameld deze in zijn filtermand.

 

Zodiac OT3200

De Zodiac OT3200 reinigt zowel de bodem alsmede de wanden van uw zwembad tot max. 50 m2 (10 x 5 m). Ook deze zwembadrobot verwijdert via zijn effectief filtersysteem het vuil uit het water.

De Zodiac OT2100 en OT3200 zwembadrobots wegen slechts 5,5 kg en zijn zelfs lichter als de Dolphin E10 en E20. Ze zijn vooral geschikt voor het reinigen van ovale en ronde zwembaden.

Een ontspannen zomer staat voor u klaar met deze zwembadrobots. Houdt u er wel rekening mee dat zwembadrobots het beste werken in bovengrondse zwembaden met vaste wanden.