Seadoo Seascooter GTI

Nu voordelig bij 1dayfly.com

 

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, de koffers voor een snorkel of duikvakantie zijn gepakt. Dit alles maakt ECG Nederland BV nu nog aantrekkelijker in samenwerking met 1dayfly.com op donderdag 10 augustus met een prachtige aanbieding van de Sea-Doo GTI onderwaterscooter voor slechts € 429,95 inclusief btw. Voor deze spectaculaire aanbieding bij 1dayfly.com, klik hier .

Zonder enige moeite  zweeft u dan samen met uw partner en uw persoonlijke onderwater scooter tussen de mooiste tropische  vissen en vergaapt u zich aan de prachtige koraalriffen in bijvoorbeeld de Rode Zee.

maxresdefault

Deze avontuurlijke attractie beleeft u met het hele gezin of vriendengroep. Met uw persoonlijke onderwaterscooter kunt u op een veilige manier onder water rondtoeren. Het is milieuvriendelijk, makkelijk te besturen en veilig voor een ieder.

1DayFly.com is de leukste manier om online te shoppen!

Kort samengevat: elke dag een verrassing en elke dag een fikse korting. En die kortingen kunnen een tientje of twee op moeilijk te vangen items zijn, maar het kan ook zomaar voorkomen dat u slechts een derde betaalt voor zeer populaire merken! Het leuke eraan is dat u van te voren nooit weet wat het is. Dagelijks om twaalf uur ’s middags staan er weer nieuwe verrassings-deals voor u klaar.