Dolphin Wave 100 - professionele zwembadreiniging

Zwembadreiniging tot in de puntjes

Op recreatiepark De Dikkenberg te Bennekom kunt u iedere dag genieten van het schone verwarmde zwembad en zonneweide.

Dagelijks wordt het zwembad nu gereinigd met de Dolphin Wave 100. Deze professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden, reinigt de bodem, waterlijn, wanden en de bodem/wandhoek. Een professionele automatische bodemzuiger voor baden met een lengte tot 25 meter. Met een zuigkracht van 17 kubieke meter per uur, een aandrijfmotor, transformator en een gewicht van 10,6 kg.

De Dolphin Wave 100 is verkrijgbaar bij de marktleider in zwembadrobots voor slechts € 2.599,00, klik hier of hier. Altijd ruim 170 zwembadrobots uit voorraad leverbaar.

Over Recreatiepark De Dikkenberg

Welkom en geniet tussen de fluitende vogels van uw eigen tweede huis. Alles draait om rust, ruimte en natuur. Geniet van uw exclusieve parkwoning, boslodge, chalet of caravan op een royale kavel. Of huur een unieke kampeerplek op de ruim opgezette camping. Landgoed Panorama is het juweel van ons park: een bosrijk gedeelte met vrijstaande, rietgedekte boerderijvilla’s.

Ieder verblijf is een zorgeloze belevenis door de uitstekende voorzieningen midden in de schitterende natuur. Misschien is het daarom dat De Dikkenberg bekend staat als één van de meest gewilde parken in ons land om ontspannen te recreëren.