De meest innovatieve zwembadrobot

De Gadget in uw zwembad, 365 dagen per jaar

NEMH2O is een innovatieve robot, ontwikkeld door de makers van Ambrogio Robot , met het oog voor een volledig draadloos en automatische zwembad cleaner die onafhankelijk de bodem en wanden voor alle typen van zwembaden op een professionele wijze reinigt. Het zal u verbazen hoe krachtig, efficiënt en het opladen van de NEMH20 onderwater geschiedt.

Het zal u verbazen hoe krachtig, efficiënt en het opladen van de NEMH20 onderwater geschiedt. De NEMH2O is iets nieuws in uw zwembad, het vereist geen netsnoeren, werkt zonder filter en laadt zich onder water op. Daarnaast kan deze eenvoudig worden geprogrammeerd via bluetooth (software-upgrade mogelijk via APP). Deze innovatieve zwembad robot van Ambrogio biedt 365 dagen per jaar een schoon zwembad en geeft u een maximum aan vrijheid zonder grenzen.

De NEMH2O beschikt over volledig nieuwe technische functies die het de meest geavanceerde en innovatieve zwembad robot van zijn generatie maakt.

maxresdefault

De NEM20 beschikt over 7 innovaties

• NEMH2O zwembad is de eerste robot ter wereld die draadloos werkt!
• Krachtig en waterdicht.
• Werkt zonder filter de NEMH2O gebruikt het filter van het zwembad. Het breekt grof vuil af die zich op de bodem van het zwembad bevindt via de turbines. Dat is de reden waarom het filter van de NEMH2O zelden moet worden gereinigd.
• Reinigt alle vormen van zwembaden, klein of groot, met gladde of ruwe wanden, hoeken, bochten of zelfs trappen. De NEMH2O is zo doeltreffend zowel horizontaal als verticaal.
• Programmeerbaar via Bluetooth. Voor het onderdompelen van de NEMH2O moet het via Bluetooth worden geprogrammeerd, kies de schoonmaak tijd, de tijd van vertrek en de NEMH2O slaat zijn informatie op voor de rest van het jaar! De software kan worden bijgewerkt met elke nieuwe versie.
• Gemakkelijk te installeren, de NEMH2O is uiterst eenvoudig te gebruiken en in te stellen voor het eerste gebruik in het zwembad. Plaats het oplaadstation op een van de wanden van het zwembad, zodra de accu leeg raakt zal de NEMH20 terugkeren naar het basistation om op te laden voor de volgende reinigingscyclus.