Innovatief en revolutionair zitconcept

Serendipity Ligstoel by Jean Rusconi

Ontworpen naar italiaans design door Jean RUSCONI voor ARKEMA DESIGN Italië, is de enige Lounge stoel met een innovatief en revolutionair zitconcept. Zijn perfecte ergonomie met daarbij vloeiende lijnen, geïnspireerd door de dynamiek van een lichaam in rust, geven die herinnering van gevoelens van sereniteit en welzijn, welke zich perfect omarmen in haar vormgeving.

De mogelijkheid om de hellingshoek te veranderen, kan vanuit iedere positie worden verandert, zonder de noodzaak om op te staan, hierdoor blijft u genieten van een totale ontspanning, waardoor het een object is van een uniek en exclusief design. Functionaliteit en stabiliteit worden gegarandeerd door de keuze van materialen, geproduceerd uit een aluminium frame met rotatiegieten, waardoor het geschikt is voor elk type omgeving, zowel binnen als buiten, privé en professioneel gebruik.

Licht en handig, het is gemakkelijk verplaatsbaar voor eventuele latere verplaatsing en is eenvoudig te ontsmetten met de meest voorkomende huishoudelijke producten.

Ideaal voor in uw tuin, bij het zwembad of op het strand.

Deze is exclusief verkrijgbaar in twee kleuren bij, klik hier of hier voor slechts € 119,00