Alleen gaan voor kwaliteit.

Fletcher hotels en haar Professionele Zwembaden

Bodemzuigen is een  must, een zuiver zwembad is per definitie uitnodigend om in te zwemmen. De Dolphin profesionele bodemzuigers van het type Wave zijn uitermate geschikt en handelbaar voor de reiniging van professionele zwembaden in alle typen en grootte. Deze intelligente, automatische  bodemzuigers leveren Fletcher Hotels een flinke tijdsbesparing. Het Gyroscope navigatiesysteem garandeert een precieze route en en vast zuigerspoor.

Mede door de scherpe prijsstellingen en de kwaliteit die in deze wordt geboden heeft Fletcher Hotels gekozen voor Zwembad-Discounter om haar hotels te gaan voorzien van Dolphin zwembadrobots van het type Wave.

Over Fletcher Hotels

Fletcher Hotels onderscheidt zich door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle hotels liggen op fantastische locaties in Nederland. U vindt ze aan het strand of midden in de duinen, maar ook in de prachtige heuvels van Limburg of in één van de historische steden van Nederland. Bovendien zijn alle hotels uniek, hierdoor geeft elk hotel een andere sfeer en beleving.