Ideaal voor zwemvijvers

Vindt u het ook zo lekker om verkoeling te zoeken in uw eigen zwemvijver?

Dit is natuurlijk alleen fijn als uw zwemvijver schoon is. Helaas kost u dit enige moeite om het goed en helder te blijven houden, een zwembadrobot biedt in dit geval een uitkomst.

Dolphin Supreme Bio: deze zwembadrobot is ontworpen om uw zwemvijver schoon te houden en neemt een grote zorg van u over. Met twee borstels en een extra hoge snelheid borstelt de Dolphin Supreme Bio uw natuurlijke zwemvijver in maximale afmetingen van 15 x 7,5 meter helemaal schoon. De actieve borstelrotatie verwijdert het vuil en algen zelfs van oneffen, rotsachtige en gladde ondergrond.Een flexibel filtersysteem houdt uw zwemvijver helder en schoon. Voor een optimaal resultaat kan een pomp indien gewenst aangesloten worden op de zwembadrobot.

De programmeerbare Dolphin Supreme Bio S scant de bodem van uw zwembad zodat het gevoelige ecosysteem geen schade er van kan ondervinden.

Hoe houdt u uw zwemvijver helder en schoon?
Om het werk van de zwembadrobot zo eenvoudig en efficiёnt mogelijk te maken is het raadzaam om u te houden aan de volgende punten:

       Neem een douche voordat u zich in uw zwemvijver begeeft. Cosmetica kan het water vervuilen.
       Gebruik geen kunstmest in de buurt van uw zwemvijver, dit verhoogt namelijk de groei van algen.
       Verwijder regelmatig bladeren uit uw zwemvijver. Dit zal er voor zorgen dat slibvorming wordt vermindert.
       Reinig uw zwemvijver intensief ieder voorjaar, hierna doet de zwembadrobot de rest.

 Een zomer vol van ontspanning staat dan voor u klaar.

De Dolphin Supreme Bio S is een van de meest uitgebreide zwembadrobots van dit moment en is verkrijgbaar voor € 2.099,00 inclusief btw. Deze is te verkrijgen bij klik hier