de beste investering in uw woning

Een ware pooltopper voor slechts € 699,00

Een eigen huis, een privé-zwembad onder de zon voor slechts € 699,00. Dit geeft niet alleen veel zwemplezier maar is ook plezierig als investering in de waarde van uw woning.

Het ovalen Azuro DL zwembad is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen. Elk model wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor een vlotte installatie. Dit zwembad is zowel geschikt voor inbouw als voor opbouw. De metalen wand is 4 mm dik en bestaat uit 8 behandelde lagen. Dat maakt dit zwembad uitermate geschikt voor elk seizoen. De buitenkant van het zwembad is houtkleurig.

Liner met mozaïek motief

Dit ovalen zwembad wordt geleverd met een blauwe liner van 0.425 mm met een mozaiek motief en verstevigde en behandelde zijsteunen om het zwembad te kunnen opbouwen.

Niet voor niks kwamen er vorig jaar ruim 2.000 zwembaden bij en dit aantal zal de komende jaren meer dan verviervoudigen door de prijsverlaging in goed betaalbare zwembaden. Door de lage rentestand op spaarbankboekjes is het nu aanlokkelijker om te investeren in een zwembad in uw tuin die de waarde van uw woning extra verhoogd.

Extra comfort

Om uw zwembad te voorzien van extra comfort is het handig deze te voorzien van een warmtepomp en/of een zwembadrobot om tijdens de koudere dagen lekker te blijven zwemmen in een verwarmd zwembad.

Deze zwembaden worden geleverd aan huis door klik hier of hier.