Loop vanaf nu over het water

De AquaBubble waterbal is de leukste attractie voor op het water. Loop vanaf nu gewoon over het water. Geschikt voor jong en oud, de gadget voor 2018 op het water.

Hoe werkt het?

De AquaBubble is een transparante bal om op het water te drijven en is 220cm in doorsnede. Via een opening kun je in de waterbal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht waardoor je droog blijft tijdens het lopen over water. Bij elke nieuwe deelnemer wordt er met een blower circa 5.000 liter “verse” lucht in de bal geblazen. De Aquabubble is sterk, solide en is te gebruiken voor jong en oud tot 150kg lichaamsgewicht. Het dient aanbeveling onder begeleiding gebruik te maken van de Aquabubble ivm de veiligheid en de Aquabubble te voorzien van een lang koord om deze eventueel weer terug te brengen naar de waterkant.

parallalaximg

Ook leverbaar de AquaRoller

De AquaRoller is een dubbelwandige cilinder waar 1 tot 4 personen mee over het water kunnen lopen. De AquaRoller is niet luchtdicht afgesloten en bestaat uit 3 delen die apart opblaasbaar zijn. De AquaRoller is de leukste attractie voor op het water. Loop vanaf nu gewoon over het water. Geschikt voor jong en oud, de gadget voor 2018 op het water. Leverbaar in verschillende afmetingen. De AquaRoller is sterk, solide en is te gebruiken voor jong en oud tot 150kg lichaamsgewicht.

Deze nieuwste gadgets van 2018 zijn verkrijgbaar bij, klik hier

U bent sportief en houdt van een potje voetbal? Wat denkt u dan van Bumpervoetbal? Het voetbalspel voor jong  en oud, familiefeesten, personeelsfeesten etc. Dit bumpervoetbalspel is verkrijgbaar bij, klik hier