Bestway beste produkt op de markt

Waterpret voor jong en oud

Geef uw kinderen de mooiste waterpret met de mooiste pooltoppers van Zwembad Discounter. Er is al een zwembad leverbaar vanaf € 19,95.

Geen tuin is voor ons te klein, de echte waterratten kunnen natuurlijk ook kiezen voor het beste, de Swing Pool van Bestway mét filterpomp en zwembadtrap. Zo komt u, na een frisse duik in het zwembad te hebben genomen, altijd weer schoon boven water. 

Bent u op zoek naar een zwembad voor in de tuin die eenvoudig en snel op te zetten is? En vind u kwaliteit even belangrijk? De naam zelf heeft weinig uitleg nodig: Swing Pool by Bestway. Het opzetten van deze zwembaden kost u nauwelijks tijd. Al na ongeveer 10 minuten kunt u beginnen met vullen.

Al onze Swing Pool zwembaden beschikken bovendien over een opblaasbare rand. Dankzij deze opblaasbare zwembadrand behoud uw zwembad zijn vorm en het zorgt direct voor de nodige stabiliteit. De zwembaden zelf zijn uit duurzame liner (3-laags) vervaardigd, hebben een gerasterde binnenlaag en zijn oersterk. De buitenste 2 lagen zijn namelijk zijn gemaakt van flexibel PVC. Wilt u zo nu en dan een verfrissende duik nemen, dan is een filterpomp niet perse een absolute must. Verwacht u echter het zwembad met regelmaat te gebruiken, dan raden we u aan om te kiezen voor een pakket mét 12 Volt filterpomp. Met deze krachtige pomp blijft het water helder én schoon. Alweer een reden om voor onze één van onze zwembaden te kiezen. Al met al zijn dit de enige echte pooltoppers. 

Swing Wicker Frame zwembad, een imposante eye-catcher

Deze imposante eye-cather van een zwembad is vervaardigd uit een geheel Wicker vervaardigd kunststofvezel. Van Wicker is algemeen bekend dat het over een uitstekende bestendigheid beschikt ten opzichte van de weersinvloeden. Dat zorgt er voor dat heel wat eigentijdse tuinmeubelen met behulp van deze vezel worden vervaardigd. Er is echter meer, want mede door de unieke aspecten die verbonden zijn aan de vezel is deze uitermate bestand tegen water, vorst en UV-straling. Dit zorgt er voor dat schimmelvorming geen kans krijgt. Een ander zeer interessant voordeel dat is verbonden aan Wicker is het feit dat slechts een beperkte reiniging volstaat om het authentieke karakter en kleur van het meubilair te kunnen behouden.

De mooiste en best geprijsde zwembaden vindt u bij, klik hier of hier.