zwembadreiniging zoals het moet

Fletcher Hotel Avegoor kiest Dolphin Wave 50

Met de aanschaf van Dolphin Wave 50 zwembadrobots breidt Fletcher Hotels op het landgoed Avegoor uit in de reiniging van de professionele zwembaden voor haar klanten.

Dolphin Wave 50

Deze professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden met een lengte tot 15 meter, reinigt de bodem, waterlijn, wanden en de bodem/wandhoek dankzij de Clever Clean technologie, een uniek scanning programma.

Over Fletcher Landgoed Avegoor

Het historische landgoed genaamd Avegoor is ongetwijfeld een schitterende omgeving voor een heerlijk verblijf. Het hotel biedt verschillende aangename faciliteiten waar u tijdens uw verblijf gebruik van kunt maken. Voor totale ontspanning brengt u een bezoek aan de sauna of het binnenzwembad. Voor zakelijke en feestelijke doeleinden zijn er tevens multifunctionele vergaderzalen.

Om de dag compleet te maken schuift u aan in het sfeervolle restaurant. Hier kunt u terecht voor verrukkelijke gerechten uit de Mediterrane keuken. Eerlijk eten en regionale producten staan hier centraal en dat proeft u!

Robotdiscounter is gekozen als partner in professionele zwembadreiniging op het gebied van zwembadrobots voor haar professionele zwembaden. Met een standaard voorraad van wel 170 zwembadrobots en een jaarlijkse verkoop van meer dan 900 zwembadrobots geldt Robotdiscounter als marktleider binnen de gehele Benelux in zwembadreiniging.