Voordelige kant-en-klaar-3D-printer.

3D printen voor thuis of school

De nieuwe Da Vinci miniMaker brengt de revolutionaire techniek van 3D-printen in elk huishouden. Deze kleinste Da Vinci is perfect voor alle doe-het-zelvers, voor gebruik rondom het huis of in het onderwijs.

Dit apparaat is 30% kleiner dan de 3D-printer van de Junior serie, is draagbaar en past gemakkelijk op uw bureau. Toch heeft hij hetzelfde printvolume (15 x 15 x 15) en dezelfde printkwaliteit als zijn grote broers uit de Junior serie. Dankzij vereenvoudigde software bepaalt u in welke kwaliteit u wilt printen.

Printen

Het printen van de Da Vinci miniMaker begint met een klik op een knop ‘Printen’. Het totale printproces wordt bewaakt en een LED-verkeerslicht geeft de status weer. Als het lampje rood brandt, dan wordt een fout gemeld, oranje geeft een pauze of nieuwe opname aan en groen toont dat een project klaar of gereed is. De kalibratie gebeurt automatisch en past zich tijdens het printen aan.

maxresdefault

Filament

Het filament van de Da Vinci miniMaker bestaat uit PLA-kunststoffen van maïszetmeel en is daarom biologisch afbreekbaar en niet giftig. De filamenten van XYZprinting worden uitgebreid getest en zijn gegarandeerd vrij van DEHP en zware metalen. Het filament is dus milieuvriendelijk en ongevaarlijk voor uw gezin. Het filament voor de miniMaker is momenteel in meer dan 10 kleuren verkrijgbaar.

Onderwijsprogramma: XYZprinting STEAM

Leerlingen en leraren hebben toegang tot een online onderwijsprogramma, XYZprinting STEAM, dat zowel voor de basisschool als voor docenten in het voortgezet onderwijs de mogelijkheid biedt om 3D-printen te verwerken in lessen voor bèta- en kunstvakken.

Gratis ontwerpsoftware: XYZmaker 

Maar zijn onderscheidend vermogen zit vooral in de ontwerpsoftware. De da Vinci miniMaker wordt geleverd met software waarmee kinderen de kunst van het ontwerpen leren. Laat dromen werkelijkheid worden met de gratis te downloaden versie van XYZmaker.

Deze daVinci Minimaker is het voordeligste verkrijgbaar bij klik hier of hier of hier