zwembadreiniging zoals het moet

Fletcher hotel Epe-Zwolle kiest Dolphin Wave – de ultieme reiniger.

Met de aanschaf van Dolphin Wave 50 zwembadrobots breidt Fletcher Hotels Epe-Zwolle uit in de reiniging van de professionele zwembaden voor haar klanten.

Dolphin WAVE 50

Deze professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden met een lengte tot 15 meter, reinigt de bodem, waterlijn, wanden en de bodem/wandhoek dankzij de Clever Clean technologie, een uniek scanning programma.

Over Fletcher Hotel Epe-Zwolle

Midden in de Veluwse bossen bevindt het Fletcher Hotel Epe-Zwolle. De mooie ligging in een groene omgeving met vele musea en attractieparken maakt dit hotel ideaal voor een vakantie, weekendje weg of familiefeest. De bosrijke omgeving maakt deze locatie een ideaal startpunt voor fiets- en wandeltochten.

Na een actieve dag kunt u heerlijk vertoeven in de gezellige bar of lekker eten in het a la cart restaurant.

Robotdiscounter is gekozen als partner in professionele zwembadreiniging op het gebied van zwembadrobots voor haar professionele zwembaden. Met een standaard voorraad van wel 170 zwembadrobots en een jaarlijkse verkoop van meer dan 900 zwembadrobots geldt Robotdiscounter als marktleider binnen de gehele Benelux in zwembadreiniging.