De Robomow RX50 PRO S is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 500m² is. Hij omvat een dockingsysteem en basisstation voor volautomatisch maaien. Stel gewoon een wekelijks programma in en de RX50 PRO S vertrekt uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Aan het einde van elke taak keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak. Klinkt dit veel te ingewikkeld voor u? Wees niet bang. Robomow is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is door het menu bladeren en de grootte van uw tuin invoeren en het tijdstip dat u wilt beginnen. Laat de rest aan Robomow over.

De nieuwste noviteit biedt Robomow met de gratis App voor uw iPhone of Android om op een eenvoudige manier uw RX50 PRO S te programmeren. De Robomow App stuurt informatie en alle kennisgevingen naar uw RX50 PRO S. Via uw iPhone of Android kunt u op eenvoudige wijze uw Robomow verplaatsen en maaien.

GSM Module
De Robomow RX50 Pro S is standaard voorzien van een GSM module, dit voorkomt storingen en minimaliseert uitval door het verzamelen van technische gegevens van uw Robomow en geeft operationele-en veiligheidsmeldingen direct door naar uw smartphone. Op uw smartphone ontvangt u direct waarschuwingen over uw Robomow. Deze GSM module is voorzien van een Sim kaart en gebruikt een data abonnement in de eerste drie jaar. Ongeveer twee maanden voor het verstrijken van dit abonnement ontvangt u een voorstel om dit te verlengen met 12 of 24 maanden.

De RX50 PRO S maakt gebruik van de laatste innovatieve grasrecyclagetechnieken. U hoeft de grasresten niet op te ruimen omdat het gras wordt hergebruikt als compostmateriaal, zodat goede, organische voedingsstoffen worden vrijgegeven aan de grond. Grasrecyclage is een bewezen techniek waarmee een gazon zichzelf kan onderhouden. Deze topmaaier RX50 PRO is ontworpen als innovatieve mulchmaaier, die de grasresten via grasrecyclagetechnieken hergebruikt. Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen aan de grond terug. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Grasrecyclage met de Robomow RX50 PRO bespaart u tijd en geld en beschermt tegelijkertijd het milieu.

Compact
De Robomow RX50 PRO S is  zeer compact en de kleinste robotmaaier ooit.

Bediening met één knop
De Robomow RX50 PRO S is zeer gebruikersvriendelijk, in minder dan een uur geïnstalleerd.

Specificaties Robomow RX50 PRO S

Model2020
Max. Gazongrootte400m²
Opgave fabrikant tot max.500m²
Basisstationinclusief
Maaibreedte18 cm
Aantal messen1
Maaihoogte15-45 mm
Maaivermogen200W
Maaiduur180 min
Oplaadtijd8 uur
Hellingen15% of 8,5°
Bluetoothja
Regensensornee
Anti diefstalbeveiligingja
Botssensorja
Tilsensorja
Weekprogrammaja
GSM module – RoboConnectja
Smartphone Appja
Spraakondersteuningja, Alexa
Aantal zones2
Geluidsniveau<67db
Li-Ionccuja, 8,8 Ah
Gewicht6,7 kg
Afmeting in cm53 x 42 x 26
Garantie5 jaar
Garantie accu1 jaar
In de doos
Robomow RX50 PRO  + RobohomeModel 2020
Haringen voor basisstation4 stuks
Kabel voor basisstation10 meter
Doorverbinddoppen2 stuks
Begrenzingsdraadoptioneel
Robomow aansluitstekker2 stuks
Doorverbinddoppen2 stuks
Roboliniaalja
Robomow Tangja
Voedingja
Handleiding NLja