Robomow Premium RS615u Model 2020 Voorzien van vele sensoren en geschikt voor gazons tot wel 1600m² is de RS615u van Robomow de ‘top of the bill’ op het gebied van robotmaaiers. Het mooie van deze grasmaaier is dat hij, wanneer jij hem eenmaal hebt verteld waar hij moet maaien en hoe vaak hij dat dient te doen, je al het werk uit handen neemt. Met twee vlijmscherpe messen gaat hij op een maaibreedte van 56 centimeter en een vooraf ingestelde hoogte tussen de 20 en 80 millimeter je grasmat te lijf. Het gemaaide gras wordt direct versnipperd volgens het mulching-principe zodat het weer als voeding dient voor je gazon. Achteraf de boel nog eens bij elkaar harken is er dus ook niet meer bij. Botst de RS615u ergens tegenaan, dan onthoudt hij het object en maait hij er netjes omheen. Daarnaast is hij voorzien van regen-, val- en afgrondsensoren en een anti-diefstalcode. Kortom: ben je de trotse eigenaar van een grote tuin? Maak het jezelf dan gemakkelijk en kies voor de absolute top met deze RS615u van Robomow.

De nieuwste noviteit biedt Robomow met de gratis App voor uw iPhone of Android om op een eenvoudige manier uw RS615u te programmeren. De Robomow App stuurt informatie en alle kennisgevingen naar uw RS615u. Via uw iPhone of Android kunt u op eenvoudige wijze uw Robomow verplaatsen en maaien.

De RS615u maakt gebruik van de laatste innovatieve grasrecyclagetechnieken. U hoeft de grasresten niet op te ruimen omdat het gras wordt hergebruikt als compostmateriaal, zodat goede, organische voedingsstoffen worden vrijgegeven aan de grond.

Grasrecyclage is een bewezen techniek waarmee een gazon zichzelf kan onderhouden. Deze topmaaier RS615u is ontworpen als innovatieve mulchmaaier, die de grasresten via grasrecyclagetechnieken hergebruikt. Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen aan de grond terug. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Grasrecyclage met de Robomow RS615u bespaart u tijd en geld en beschermt tegelijkertijd het milieu.

RoboGrips
De Robomow RS615u is tevens voorzien van RoboGrip Spikes, hiermee heeft uw robotmaaier in combinatie met de extra brede wielen de ultieme traktie en wendbaarheid.

Turbo Modus
De Robomow RS615u gaat vlot om met uitzonderlijk hoog gras. Turbo Maaien wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de gewenste grashoogte bereikt is.

 

Vanaf heden verkrijgbaar bij: https://maai-robot.com/robomow-rs615u-6085

Specificaties Robomow RS615u

Model2020
Max. Gazongrootte1.600m²
Opgave fabrikant tot max.3.000m²
Basisstationinclusief
Maaibreedte56 cm
Aantal messen2
Maaihoogte20-80 mm
Maaivermogen400W
Maaiduur70 min
Oplaadtijd90 min
Hellingen36% of 20°
Bluetoothja
Regensensorja
Anti diefstalbeveiligingja
Botssensorja
Tilsensorja
Weekprogrammaja
GSM module – RoboConnectnee
Smartphone Appja
Spraakondersteuning – Alexaoptioneel
PowerWheels – brede wielenja
RoboGripsja
Aantal zones4
Geluidsniveau<66db
Li-Ion accuja, 26V, 4,5 Ah
Gewicht20,2 kg
Afmeting in cm73,5 x 66 x 31
Garantie5 jaar
Garantie accu1 jaar
In de doos
Robomow RS615uModel 2020
Haringen voor basisstation4 stuks
Kabel voor basisstation15 meter
Draadpennenoptioneel
Begrenzingsdraadoptioneel
Robomow aansluitstekker2 stuks
Doorverbinddoppen2 stuks
Roboliniaalja
Robomow Tangja
Voedingja
Handleiding NLja