Dolphin Acuarius R6

Breng het reinigen van uw zwembad of zwemvijver naar een hoger niveau met de Dolphin Acuarius R6 zwembadrobot. Dolphin heeft de nieuwste technologie verwerkt in de Dolphin Acuarius serie. De Dolphin Acuarius R6 werkt voor u en reinigt de bodem, wanden alsmede de waterlijn.

Het voordeel van de Dolphin Acuarius R6 zwembadrobots is de filtratie door middel van filtercartridges. Deze zijn vele malen makkelijker te reinigen dan de traditionele zwembadrobot filterzakken. Bovendien worden er standaard 2 soorten soorten filtercartridges meegeleverd; een voor fijn, en een voor grof vuil. Deze filtercartridges zijn vanaf de bovenkant van de zwembadrobot te bereiken waardoor deze robot zich makkelijker laat reinigen dan andere zwembadrobots.

3 stuks schoonmaakborstels + Dual Drive motoren
Normaal zitten er 2 borstels op een zwembadrobot maar de Dolphin Acuarius R6 zwembadrobot is uitgerust met maar liefst 3 schoonmaakborstels voor het verwijderen van algen en bacteriën, aan de voorkant, aan de achterkant en in het midden. Hierdoor bent u verzekerd van een schoon zwembad. De Dolphin Acuarius R6 is tevens voorzien van Dual Drive motoren voor een optimale wendbaarheid in alle zwembadvormen en trappen.

Fast water release
De Dolphin Acuarius R6 beschikt tevens over het ‘Quick water release’ systeem, op het moment dat de robot uit het water wordt gehaald loopt al het water, zonder het vuil, snel terug in het zwembad.

Dolphin APP
De nieuwste noviteit biedt Dolphin met de gratis App voor uw iPhone of Android om op een eenvoudige manier uw zwembadrobot te bedienen. Deze App stuurt informatie en alle kennisgevingen naar uw Dolphin Acuarius R6 (alleen verkrijgbaar op model 2019 en hoger). Via uw iPhone of Android kunt u op eenvoudige wijze uw zwembadrobot verplaatsen en laten reinigen.

Gyroscoop
De Dolphin Acuarius R6 is uitgerust met een gyroscopisch navigatiesysteem wat zorgt voor een optimale programmering van de bewegingen. Het zwembad wordt nog effectiever gescand en de bodemzuiger is in staat om in betere lijnen door het zwembad te lopen. Een voordeel aan de gyroscoop functie is dat de bodemzuiger hierdoor erg flexibel en handzaam is voor alle vormen en soorten zwembaden. Door de effectiviteit van dit systeem verliest de zwembadrobot geen tijd op hindernissen en hellingen en in hoeken.

Weektimer
De Dolphin Acuarius R6 zwembadrobot beschikt over een weektimer (alleen verkrijgbaar op model vanaf 2019). Met deze functie kan je de zwembadrobot automatisch laten starten aan zijn onderhoud. Je kan kiezen uit de opties: elke dag, om de 2 dagen of om de 3 dagen.

Swivel
De Dolphin Acuarius R6 zwembadrobot wordt standaard geleverd met een Swivel. Een swivel is een mechanisme waardoor de kabel niet in de war raakt tijdens het schoonmaken. Hierdoor is de zwembadrobot effectiever en kan gemakkelijk opgeborgen worden.

Luxe transportwagen
Met de Dolphin Acuarius R6 wordt er een luxe transportwagen meegeleverd. Deze is gemaakt van een zware kwaliteit kunststof gecombineerd met aluminium. Daarnaast zijn de wielen van rubber waardoor deze makkelijk verrijdbaar en te hanteren is.

Vanaf nu verkrijgbaar bij: https://zwembad-discounter.com/dolphin-acuarius-r6

Specificaties Dolphin Acuarius R6

MerkMaytronics
TypeDolphin Acuarius R6
Model2020
Max. zwembadgrootte15 x 6 meter
ReinigingBodem, Wanden, Waterlijn
Geschikt voor ieder type zwembadbekledingja, tegels, liner
Geschikt voor inbouwzwembadenja
Gyroscoopja
Microprocessor voor herkenning van wandenja
Aantal reinigingsborstels3
Materiaal borstelsFoam
Actieve borstelsja
Voorzien van Swivelja
Reinigingscyclus2,5 uur
Capaciteit17 m³/uur
Minimale diepte80 cm
Maximale diepte5 meter
Motor Voltage24V DC
Type FilterCartridge
Plaats Filterbovenzijde
Kabellengte18 mtr
Fast Water Releaseja
Afstandsbedieningja, via APP ondersteuning
APP ondersteuningja
Weekprogrammaja
Transportwagenja
Gewicht11 kg
Afmeting40 x 40 x 25 cm
Garantie5 jaar
In de doos
DolphinAcuarius R6
2 sets Filtercartridges Grof & Fijnja
Transportwagenja
Voedingja
Handleidingja