Zwembad de Klomp kiest voor Dolphin Wave 200XL

Om het reinigen van de 3 openlucht zwembaden binnen Zwembad de Klomp, op nog geen 8 minuten van Bolsward, naar het hoogste niveau te brengen heeft men gekozen voor de top in zwembadrobots, de professionele zwembadreiniger Dolphin Wave 200XL.

De Dolphin Wave 200XL is de meest professionele zwembadreiniger voor de openbare zwembaden. Door het intelligente navigatiesysteem bestaande uit een gyroscoop en een kompas zorgt de Wave 200XL voor de ultieme reiniging van uw zwembad. Het toestel is uitgerust met een krachtige pomp van maximaal 34m³/u en kan filteren tot op 50 micron dichtheid. Het toestel wordt geleverd inclusief kabel van 35 meter, een transportwagen en afstandsbediening.

De marktleider in zwembadrobots – ROBOTDISCOUNTER – is hierin de juiste partner als het gaat om  kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Zwembad de Klomp

In openluchtzwembad De Klomp kun je door de beschutte ligging en de aangename watertemperatuur al snel terecht. Op nog geen 8 minuten van Bolsward en twintig minuten van Leeuwarden is zwembad De Klomp de ideale lokatie voor een heerlijk dagje uit. De 3 zwembaden en 2 glijbanen  staan garant voor uren waterpret.

Meer dan zwemmen alleen

En je kunt er veel méér dan alleen zwemmen. Kom bij De Klomp voor een onbezorgd dagje uit. Op de grote zonneweide staan prachtige picknicktafels. Neem een picknickmand mee of koop wat lekkers bij de kiosk. Kleed de tafel gezellig aan en je hebt je eigen plekje, ideaal om met vrienden af te spreken.

Speeltoesten en zonneweide

Is je kind nog klein? Maak dan gebruik van onze speciale kinderboxen. Wil je de kinderen lekker laten spelen terwijl je zelf geniet van een lekker boek? Op de zonneweide staan leuke speeltoestellen. Wat oudere kinderen kunnen tafeltennissen of zich vermaken met het reuzenschaakbord. Ook is er een beachvolleybalveld en ruimte om te voetballen.