Yardforce met Husqvarna Automower eigenschappen

eenvoudig in te stellen, eenvoudig laten maaien

De goedkoopste robotmaaier in de markt, slechts € 499,00

De Yardforce SC600 ECO robotmaaier is ontworpen voor gazons tot 600m². Het innovatieve display maakt de in bedrijfsstelling zeer eenvoudig. U hoeft slechts eenmaal de gewenste maaitijd in te voeren en het maaiprogramma zal automatisch om de dag beginnen op hetzelfde tijdstip. Als u wilt ook ‘s-nachts, dit kan vanwege zijn zeer lage geluidsnivo. Zodra de accuspanning is vermindert zoekt de SC600 robotmaaier zelfstandig het laadstation op om zich op te laden voor de volgende maaibeurt. De maaihoogte kan eenvoudig via het centrale stelwiel worden ingesteld van 20-60mm.

De Yardforce met Husqvarna Automower eigenschappen

maxresdefault

De Yardforce SC600 ECO robotmaaier  wordt aangedreven door een krachtige 28-volt lithium-ion batterij 2Ah en de messensets zijn compatibel met de Husqvarna Automower of Gardena robotmaaiers.

Laag geluidsnivo

Mede dankzij het unieke maaisysteem werkt de Yardforce zeer rustig en discreet wanneer u het wilt. Als u wilt, kunt u de Yardforce dus ook ’s nachts zijn werk laten doen.

Uitstekend Maairesultaat

Dankzij het willekeurige bewegingspatroon van de Yardforce wordt het gazon perfect gesneden, met als resultaat een fraaie tapijtachtige look. De vlijmscherpe messen snijden het gras voorzichtig vanuit alle richtingen, voor gezond gras en het voorkomen van mosvorming.

De Yardforce robotmaaiers zijn verkrijgbaar bij, klik hier

Het installeren van de Yard Force SC600 ECO is nog nooit zo eenvoudig geweest. Onderstaande video laat het Stap voor Stap zien en overtuig u zelf.