compacte robotmaaier voor ieder gazon

Een kleine maaier. Voor elk gazon.

De Robomow RX20 PRO is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 200m² is. Hij omvat een dockingsysteem en basisstation voor volautomatisch maaien. Stel gewoon een wekelijks programma in en de RX20 PRO vertrekt uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Aan het einde van elke taak keert de Robomow naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak.

Klinkt dit veel te ingewikkeld voor u?
Wees niet bang. Robomow is ongelooflijk gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is door het menu bladeren en de grootte van uw tuin invoeren en het tijdstip dat u wilt beginnen. Laat de rest aan Robomow over.

Robomow App

De nieuwste noviteit biedt Robomow met de gratis App voor uw iPhone of Android om op een eenvoudige manier uw RX20 PRO te programmeren. De Robomow App stuurt informatie en alle kennisgevingen naar uw RX20 PRO. Via uw iPhone of Android kunt u op eenvoudige wijze uw Robomow verplaatsen en maaien.

Ingebouwde GSM module

U blijft op de hoogte van uw Robomow, waar u ook bent, dankzij de ingebouwde GSM module. Op uw smartphone ontvangt u direct waarschuwingen over uw Robomow. Deze GSM module is voorzien van een Sim kaart en gebruikt een data abonnement in de eerste drie jaar. Ongeveer twee maanden voor het verstrijken van dit abonnement ontvangt u een voorstel om dit te verlengen met 12 of 24 maanden.

maxresdefault

Grasrecyclage

e RX20 PRO maakt gebruik van de laatste innovatieve grasrecyclagetechnieken. U hoeft de grasresten niet op te ruimen omdat het gras wordt hergebruikt als compostmateriaal, zodat goede, organische voedingsstoffen worden vrijgegeven aan de grond.

Grasrecyclage is een bewezen techniek waarmee een gazon zichzelf kan onderhouden. Deze topmaaier RX20 PRO is ontworpen als innovatieve mulchmaaier, die de grasresten via grasrecyclagetechnieken hergebruikt. Zodra de grasresten op de grond terecht komen, worden deze snel afgebroken en geven goede, organische stoffen aan de grond terug. Dit resulteert in een gezonder en mooier gazon en maakt het verzamelen en verwijderen van de grasresten overbodig. Grasrecyclage met de Robomow RX20 PRO bespaart u tijd en geld en beschermt tegelijkertijd het milieu.

De Robomow RX20 PRO is het voordeligste verkrijgbaar bij, klik hier of hier