De juiste techniek voor zwembaden tot wel 60 meter

Zwembadrobots voor openbare zwembaden

Professionele zwembadrobots uit de Dolphin Wave-lijn, geschikt voor ieder type openbaar zwembad tot wel 60 meter.

Dolphin W20

Professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor ondiepe vanaf 20cm zwembaden en fonteinen tot 15 meter, reinigt de bodem en de bodem/wandhoek. De Dolphin W20 is verkrijgbaar bij klik hier of hier .

Dolphin Wave 30

Professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden tot 10 meter, reinigt de bodem, bodem/wandhoek, wanden en de waterlijn. De Dolphin Wave 30 is verkrijgbaar bij klik hier of hier .

Dolphin Wave 50

Professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden tot 15 meter, reinigt de bodem, bodem/wandhoek, wanden en de waterlijn. De Dolphin Wave 50 is verkrijgbaar bij klik hier of hier .

maxresdefault

Dolphin Wave 100

Professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden tot 25 meter, reinigt de bodem, bodem/wandhoek, wanden en de waterlijn. De Dolphin Wave 100 is verkrijgbaar bij klik hier of hier .

Dolphin Wave 200XL

Professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden tot 33 meter, reinigt de bodem en bodem/wandhoek. Maakt gebruik van een lijn voor lijn programma. De Dolphin Wave 200XL is verkrijgbaar bij klik hier of hier .

Dolphin Wave 300XL

Professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden tot 60 meter, reinigt de bodem en bodem/wandhoek. Maakt gebruik van een lijn voor lijn programma. De Dolphin Wave 300XL is verkrijgbaar bij klik hier of hier .

Demonstratie in ons zwembad

Bent u geinteresseerd in een demonstratie in ons professionele zwembad welke van alle gemakken is voorzien?, neem dan contact op voor het maken van een afspraak.