Het alternatief voor de sportschool

Als we het over fitnessen en afvallen hebben, denken we direct aan de sportschool, aan het fitnesscentrum. We denken aan machines en allerlei traditionele oefeningen om onze spieren te laten werken, om calorieën te verbranden, om strakker te worden en om uiteindelijk af te vallen. Maar waar we niet aan denken zijn andere, alternatieve methodes waarmee we dezelfde resultaten kunnen bereiken en met zelfs betere resultaten.

Poolbiking Veracruz

De Veracruz is ontworpen voor gewichtsverlies, fysiotherapie en voor mensen die last hebben van artrose, reumatische aandoeningen, spataderen en cellulitis.

 

Daarnaast is de Veracruz uitermate geschikt voor het verbeteren van uw conditie. Daarnaast worden de knieën en gewrichten in het water niet belast doordat deze drukvrij zijn, dit wordt veroorzaakt door de gewichtloosheid.

Calorieverbranding

De calorieverbranding is meer dan 500 kCal per uur en de altijd aanwezige waterweerstand helpt bij het opbouwen van uw spieren. In de ontwikkeling van de Veracruz is extra aandacht besteed aan die onderdelen die in contact staan met u als gebruiker, zoals de pedalen en het zadel. Deze zijn uitgevoerd met waterdichte lagers op de assen. De volledig verstelbare EVA anti-schimmel pedalen zijn eenvoudig in te stellen voor ieder type voet waardoor de work out volledig comfortabel met blote voeten kan worden gedaan.

maxresdefault

Een compleet assortiment  Poolbiking is verkrijgbaar bij, klik hier of hier

Voordelen Poolbiking

  • Zorgt voor een strakker lijf omdat je je hele lichaam gebruikt
  • Betekent calorieën verbranden, dus afvallen
  • Is goed voor je hart en longen
  • Heeft een ontspannende werking op lichaam en geest
  • Verbetert de lichaamscoördinatie