De nieuwe L350i Elite kan oppervlakken tot 7.000m² beheren en kan gedurende zeven opeenvolgende uren werken, met behoud van hoge maaiprestaties. Het touchscreen display maakt de programmering eenvoudig en intuïtief. De standaard ZCS Connect Module zorgt voor veiligheid en gebruiksgemak.

Dit nieuwe ZCS gelabeld apparaat maakt het mogelijk om elke keer en overal contact te maken met de robot (met uw eigen smartphone of tablet). Door gebruik te maken van de Remote Ambrogio App is het mogelijk om de tijdprofielen van de robot op te stellen, locatie te controleren (geo-lokalisatie), isoleren en / of op specifieke zones van de tuin te werken (Go Away), de status van de robot te controleren en waarschuwingen te ontvangen wanneer de robot uit de tuin komt (Geo fence alarm, een geavanceerd anti-diefstal systeem). Dankzij de functies Go Home and Work Now is het mogelijk om terug te keren naar het laadstation en in de tuin te werken.

De L350i Elite bevat de nieuwste generatie van moederborden waarbij de processor nog sneller is en meer data kan verwerken.

Dankzij het maaisysteem met slimme opsplitsing maakt de robot virtuele kaarten van het te maaien gebied, slaat deze op en onthoudt de gebruikte werktijden voor elk gebied. Wanneer de robot werkt in een gebied dat al even niet werd gemaaid, snijdt het gras met een spiraalsysteem dat overlapt met het willekeurige snijden.

Het interactieve en intuïtieve touchscreen maakt het mogelijk om met de grafische interface van het besturingssysteem te interageren door simpelweg het scherm met je vingers aan te raken, zonder fysieke toetsen te gebruiken.

Bluetooth en gsm: de communicatietechnologie die het mogelijk maakt de software te updaten en de robot op korte afstand te bedienen.

De voorwielen bewegen onafhankelijk van elkaar. Zo kan de robot om onregelmatige en oneffen terreinen te maaien met behoud van hoge maaiprestaties. De achterwielen zijn van flexibel rubber voor een uitstekende grip op alle terreinen, ook op natte oppervlakken.

Vanaf nu verkrijgbaar bij https://robotdiscounter.com/ambrogio-l350i-elite

Specificaties Ambrogio L350i Elite

Model2020
Max. Gazongrootte7.000m²
Opgave fabrikant tot max.7.000m²
Basisstationinclusief
Maaibreedte36 cm
Aantal messen1
Maaihoogte24-64 mm
Maaivermogen70W
Maaiduur420 min
Oplaadtijd150 min
Hellingen45% of 25°
Bluetoothja
Regensensorja
Anti diefstalbeveiligingja
Botssensorja
Tilsensorja
Weekprogrammaja
GSM module – RoboConnectja
Smartphone Appja
Aantal zones8
Geluidsniveau<69db
Li-Ion accuja, 25,9V, 15,0Ah
Gewicht18,4 kg
Afmeting in cm70 x 48 x 30
Garantie5 jaar
Garantie accu1 jaar
In de doos
Ambrogio L350i EliteModel 2020
Haringen voor basisstation4 stuks
Kabel voor basisstation10 meter
Aansluitklemmen2 stuks
Doorverbinddoppen2 stuks
Begrenzingsdraadoptioneel
Draadpennenoptioneel
Voedingja
Handleidingja