WheeMe geen masseur meer nodig

Nooit zo’n heerlijke massage gekregen dan die van WheeMe

WheeMe is een robot ter grootte van een hand die u streelt terwijl hij zich langzaam over uw lichaam verplaatst. Uitgerust met zijn unieke technologie en met sensoren om het vallen te voorkomen, beweegt WheeMe zich automatisch en stil over uw lichaam, zonder te vallen. WheeMe, de eerste massagerobot die geprogrammeerd werd om u te ontspannen! Dankzij zijn infraroodsensoren en zijn versnellingsmeter beweegt de WheeMe automatisch en stil op uw lichaam zonder eraf te vallen.

Waar kan je Massage robot WheeMe 2.0 voordelig kopen?

Massage robot WheeMe 2.0 kan je voordelig kopen op Robot Discounter.

Zijn 4 wieltjes, zijn trillingen en zijn nylon stangen masseren en strelen u, en geven u zo een heerlijk ontspannen gevoel. U vindt dat de robot niet ver genoeg naar de zijkanten van uw rug gaat en te veel in het midden blijft? Activeer dan de modus ‘uitgebreide zone’ voor een optimale massage. Om de WheeMee weer in het midden te plaatsen, schakelt u over naar de modus ‘korte zone’. Dankzij een erg intelligente functie wordt het pakken van de WheeMe een fluitje van een cent: Richt u op uw ellebogen op, en de robot zal zachtjes op uw schouders klimmen, zodat u hem kunt pakken en in alle rust kunt afzetten. De WheeMe stopt vanzelf na 15 minuten.

maxresdefault (1)

Een betere stressbeheersing voor innerlijk welzijn.

Met de WheeMe beheerst u uw stress en uw emoties op een optimale manier. Deze autonome, intelligente robot laat u immers toe om het parasympatische zenuwstelsel* te activeren dankzij aanraking, trillingen en strelingen. Door deze handelingen kunt u de kwalijke gevolgen van stress uitschakelen. Bovendien zullen ze de zenuwuiteinden in de huid stimuleren. De stimuli die worden doorgestuurd naar het zenuwsysteem brengen zo een verhoogde productie van endorfines (oxytocine) teweeg, die een positieve uitwerking hebben op de ontspanning.

Technische eigenschappen

• Afmetingen: 128 mm x 96 mm x 80 mm
• Gewicht: 330 gram (batterijen inbegrepen)
• Snelheid: 4,5 cm/sec
• Voeding: 3 AA-batterijen van 1,5V (niet meegeleverd)
• Materialen: silicone en nylon
• Garantie: 1 jaar
• EAN 0799928869362
• Importeur BeNeLux: ECG NEDERLAND BV