Deze robot is voor iedereen die van zoetigheid houdt, de Marvelboy

Een bijzondere robot die in Zwitserland is ontwikkeld. Met één druk op de knop kiest u het gewenste softijs eventueel voorzien van een topping. De Marvelboy is ontwikkeld door de heer Matthias Gehring nadat hij op een beurs in het Chinese Beijing een robot had gezien die hotdogs maakte.

De Marvelboy maakt voor u het gewenste softijs met één druk op de knop. De 6-assige robotarm kan worden ingesteld om u allerlei softijs varianten te kunnen bedienen. U kiest via het touchscreen de gewenste variatie en de Marvelboy maakt uw softijs voor slechts vier Zwitserse franken.

maxresdefault

Huur een Marvelboy

Ook is het mogelijk de Marvelboy voor diverse evenementen te huren zodat jong en oud kennis kunnen maken met de Robot Softijs maker.

Via de heer Matthias Gehring hebben wij vernomen dat de Marvelboy binnenkort in productie gaat nadat een klein aantal punten extra zijn verbeterd. Ook zullen er meerdere robots op de markt gaan komen die u als consument zal kunnen gaan bedienen in verschillende segmenten bijvoorbeeld voor het maken van cocktails, het vervangen van een barman of vrouw.

Wij wachten vol spanning naar nog meer robots zoals deze Softijs maker, de Marvelboy.