Zwembadreiniging zoals het moet

Hampshire Hotels investeert in zwembadreiniging

Met de aanschaf van 12 stuks Dolphin Wave 50 zwembadrobots breidt Hampshire Hotels uit in de reiniging van de professionele zwembaden voor haar klanten.

Dolphin Wave 50

Deze professionele automatische bodemzuiger, speciaal voor openbare zwembaden met een lengte tot 15 meter, reinigt de bodem, waterlijn, wanden en de bodem/wandhoek dankzij de Clever Clean technologie, een uniek scanning programma.

Over Hampshire Hotels

Bent u op zoek naar een leuke bestemming voor een city trip, een nachtje weg in de natuur, een hotel met wellnessfaciliteiten of een centraal gelegen vergaderlocatie? Hampshire Hotels heeft voor iedere wens tal van opties.  Van ideaal gelegen stadshotels, inspirerende zakelijke hotels tot karakteristieke hotels midden in de natuur. Hotels met zwembad, wellness- of golffaciliteiten en hotels met bijzondere restaurantconcepten.

Robotdiscounter is gekozen als partner in professionele zwembadreiniging op het gebied van zwembadrobots voor haar professionele zwembaden. Met een standaard voorraad van wel 170 zwembadrobots en een jaarlijkse verkoop van meer dan 900 zwembadrobots geldt Robotdiscounter als marktleider binnen de gehele Benelux in zwembadreiniging.