Best of Test

De nieuwste noviteit

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Dolphin Supreme M600 zwembadrobot.

Dolphin heeft de nieuwste technologie verwerkt in de Dolphin Supreme serie. De Dolphin Supreme M600 werkt voor u en reinigt de bodem, wanden en de waterlijn. Daarnaast kunt u met de My Dolphin APP zelf bepalen waar de robot schoon maakt.

Het voordeel van de Dolphin Supreme M600 zwembadrobots is de filtratie door middel van filtercartridges, een nieuw ontwerp dmv Multi Layer Filter patronen. Vooreerst zitten er 4 filters in de robot filtermand. Bovendien zit binnenin nog eens een filtermand voor het grof vuil. Het zwembadwater wordt dus dubbel gefilterd.

Daarnaast zijn deze vele malen makkelijker te reinigen dan de traditionele zwembadrobot filterzakken. Bovendien worden er standaard 2 soorten soorten filtercartridges meegeleverd; een voor fijn, en een voor grof vuil. Deze filtermand is vanaf de bovenkant van de zwembadrobot te bereiken waardoor deze robot zich makkelijker laat reinigen dan andere zwembadrobots.

Volledige filterindicator
Dankzij de MyDolphin-app kunt u controleren wanneer het Dolphin M600-reinigingsrobotfilter vol is. Dit geeft de voorkeur aan de beste filtercapaciteit om verstopping te voorkomen.

Wifi-Cloudtransformator

Maak altijd en overal verbinding met uw zwembadrobot, via een volledig nieuwe versie van de MyDolphin mobiele app. Nu kunt u met meer gemak onderhoudstips en ondersteuning krijgen, externe software-updates downloaden over de nieuwste functies en alle mogelijkheden van de nieuwste Dolphin zwembadrobot. De nieuwe voeding heeft een eenvoudige interface met één druk op de knop en gekleurde LED’s die de status in één oogopslag weergeven.

4 Schoonmaakprogramma’s
De Dolphin M600 zwembadrobot is uitgerust met maar liefst 4 schoonmaakprogramma’s – Snel – Standaard – Ultra Clean en Bodem. Hierdoor bent u verzekerd van een schoon zwembad.

Dual Drive motoren
De Dolphin M600 is tevens voorzien van Dual Drive motoren voor een optimale wendbaarheid in alle zwembadvormen en trappen.

4x Schoonmaakborstels
Normaal zitten er 2 borstels op een zwembadrobot, maar de Dolphin Supreme M600 zwembadrobot is uitgerust met maar liefst 4 schoonmaakborstels, 2 tracties voor maximale bewegingsvrijheid en 2 actief om het verwijderen van vuil te vergemakkelijken. Hierdoor bent u verzekerd van een schoon zwembad.

Fast water release
De Dolphin M600 beschikt tevens over het ‘Quick water release’ systeem, op het moment dat de robot uit het water wordt gehaald loopt al het water, zonder het vuil, snel terug in het zwembad.

Gyroscoop
De Dolphin Supreme M600 is uitgerust met een gyroscopisch navigatiesysteem wat zorgt voor een optimale programmering van de bewegingen. Het zwembad wordt nog effectiever gescand en de bodemzuiger is in staat om in betere lijnen door het zwembad te lopen. Een voordeel aan de gyroscoop functie is dat de bodemzuiger hierdoor erg flexibel en handzaam is voor alle vormen en soorten zwembaden. Door de effectiviteit van dit systeem verliest de zwembadrobot geen tijd op hindernissen en hellingen en in hoeken.

Weektimer
De Dolphin Supreme M600 zwembadrobot beschikt over een weektimer. Met deze functie kan je de zwembadrobot automatisch laten starten aan zijn onderhoud. Je kan kiezen uit de opties: elke dag, om de 2 dagen of om de 3 dagen.

Swivel
De Dolphin Supreme M600 zwembadrobot wordt standaard geleverd met een Swivel.

Een swivel is een mechanisme waardoor de kabel niet in de war raakt tijdens het schoonmaken. Hierdoor is de zwembadrobot effectiever en kan gemakkelijk opgeborgen worden. Daarnaast wordt er een standaard meegeleverd die ervoor zorgt dat de robot veilig kan worden opgeborgen. Het snoer kan hier ook opgehangen worden.

Luxe Transportwagen
Met de Dolphin Supreme M600 wordt er een luxe transportwagen meegeleverd (afbeelding geeft een indruk van het origineel). Deze is gemaakt van een zware kwaliteit kunststof gecombineerd met aluminium. Daarnaast zijn de wielen van rubber waardoor deze makkelijk verrijdbaar en te hanteren is.

Nu verkrijgbaar voor € 1.579,00 bij de marktleiders in zwembadrobots, klik hier, hier of hier.

Specificaties Dolphin Supreme M600

MerkMaytronics
TypeDolphin Supreme M600
Model2020
Max. zwembadgrootte15 x 6 meter
ReinigingBodem, Wanden, Waterlijn
Geschikt voor ieder type zwembadbekledingja, tegels, liner
Geschikt voor inbouwzwembadenja
Gyroscoopja
Microprocessor voor herkenning van wandenja
Aantal reinigingsborstels4
Materiaal borstelsPVC
Actieve borstelsja
Voorzien van Swivelja
Reinigingscyclus1,5 – 2 – 2,5 uur
Capaciteit17 m³/uur
Minimale diepte80 cm
Maximale diepte5 meter
Motor Voltage24V DC
Type FilterFiltermand
Plaats Filterbovenzijde
Kabellengte18 mtr
Fast Water Releaseja
Afstandsbedieningja, via APP
APP ondersteuningja
Weekprogrammaja
Transportwagenja
Gewicht11,5 kg
Afmeting40 x 40 x 25 cm
Garantie5 jaar
In de doos
DolphinSupreme M600
2 sets Filtercartridges Grof & Fijnja
Transportwagenja
Voedingja
Handleidingja