niet te overtreffen

Stofzuiger + dweilfunctie
Mamibot Prevac 650

De Mamibot PreVac 650 is de meest slimme, gebruiksvriendelijke en krachtige robotstofzuiger inclusief een dweilfunctie voor het reinigen van zowel harde vloeren als tapijt en vloerkleden waarbij de dweilfunctie is uitgeschakeld. De zuigkracht past zich automatisch aan het vloertype aan waardoor ze optimaal gereinigd worden.

Navigatie

Deze slimme stofzuiger navigeert over de volledige woonlaag van je huis en komt dus in alle kamers. Dankzij de optische en akoestische sensoren herkent de PreVac 650 de plekken waar een hoge concentratie vuil ligt om die vervolgens extra grondig te reinigen. Daarbij komt hij ook onder banken en andere meubels dankzij de geringe afmeting en hoef je niet bang te zijn dat hij van de trap valt.

De Mamibot PreVac 650 reinigt dankzij de zijborstels ook hoeken en kieren. Het filter houdt 99% van alle allergenen, pollen en deeltjes vast.

APP ondersteuning

Het instellen van de PreVac 650 is met behulp van de afstandsbediening én de APP heel eenvoudig. De APP geeft daarbij ook de status van de reinigingstaken aan en laat je weten wanneer het stofreservoir vol is.

Dweilfunctie

Door te vegen en dweilen maakt de PreVac 650 jouw harde vloer weer glanzend schoon. De dweilfunctie is alleen geschikt voor de dagelijkse reiniging van harde vloeren zoals tegels, vinyl, hardhout en laminaat. Vloerkleden en tapijt worden vermeden. Als eerste bevestig je een doek en na een druk op de knop gaat hij aan de slag. Het reinigingspad met reservoir voert gedurende het reinigingsproces vloeistof aan en voorziet de microvezeldoek voortdurend van verse vloeistof. Dankzij de navigatietechnologie weet hij waar hij nog moet zijn en waar hij als is geweest. Hij kan zelfs meerdere kamers vegen en dweilen. Door de grote ingebouwde watertank van 300ml is dit genoeg voor het reinigen van 150-200m².

Deze best geteste robotstofzuiger van 2017 is verkrijgbaar bij, klik hier