Altijd een mooi gemaaid gezon.

U droomt van een mooi gemaaid gazon, zonder veel inspanning?

U overweegt tot aanschaf van een robotmaaier?

Hier volgen 7 redenen waarom de aanschaf van een robotmaaier een goed idee is.

 1. Meer tijd voor de echte belangrijkere dingen
  Eenmaal geinstalleerd en geprogrammeerd zal uw robotmaaier zelfstandig beginnen te werken. Het begint met maaien op de ingestelde dagen en tijden en keert weer terug naar het dockingstation wanneer de accu bijna leeg is voor het opladen van de volgende maaibeurt. Hierdoor zult u meer tijd voor u zelf overhouden om nog meer te gaan genieten van een ontspannen zomer. U hoeft niet meer thuis te blijven en uw robotmaaier is voorzien van een anti-diefstalbeveiliging zodat u met een veilig gevoel kunt genieten tijdens een zomervakantie.
 2. De installatie is vrij eenvoudig

  Voor de installatie van een robotmaaier behoeft u geen expert te zijn. Het begrenzingsdraad behoeft niet te worden ingegraven en legt u bovenop het gazon en bevestigd u met draadpennen. Het gras zal groeien en na een aantal weken verdwijnt deze draad automatisch onder de grasmat en is in deze dan onzichtbaar. Daarnaast is het wel even belangrijk de handleiding van uw robotmaaier in te zien om de juiste afstand te kunnen bepalen voor het plaatsen van het begrenzingsdraad.
 3. Uw gazon blijft groen en gezond

  Alle robotmaaiers snijden het gras tot kleine fijne stukjes. Dit zogenaamde mulchen blijft op het gazon liggen, waar het dient als een natuurlijke meststof. Bovendien bestaat het gemaaide gras uit 80% water die het gazon hydrateert. Een tip: de ideale hoogte van uw gazon dient 4-6 cm te zijn.
 4. Een robotmaaier is allergievriendelijk
  Het gazon wordt met grote regelmaat gemaaid door een robotmaaier, hierdoor hebben onkruid en paardebloemen geen kans kans om uit te groeien. Dit vermindert de kans op hooikoorts.
 5. Een robotmaaier werkt milieuvriendelijk

  Iedere robotmaaier werkt met Li-ion accu, welke zorgdraagt voor een laag energiegebruik en 0 emissie wordt gegarandeerd.
 6. Er zijn hoge veiligheidsnormen

  Iedere robotmaaier kan als zeer veilig worden gekenmerkt doordat vele beveiligingsfuncties zijn ingebouwd. Bij het optillen of kantelen van de robotmaaier zullen de messen van de robotmaaier onmiddellijk stoppen. Zodra de robotmaaier via de sensoren een hindernis raakt zal deze stoppen en zich in een andere richting gaan begeven. Tevens adviseren wij uw huisdieren of kleine kinderen niet zonder toezicht in de tuin te laten begeven zodra de robotmaaier zijn werk doet.
 7. Robotmaaiers werken geruisloos
  Robotmaaiers zijn mede door hun maximaal aantal decibel van ongeveer 60db veel stiller dan de andere conventionele maaiers die over het algemeen een geluid produceren van 90db of meer. Hierdoor is de robotmaaier zeer ideaal om ook ‘s-nachts zijn werk te laten doen. Terwijl u slaapt zal het gazon op een mooie manier worden gemaaid. Conclusie: de aankoop van een robotmaaier is de moeite waard.

Neem een kijkje op onze verkoopsite en bekijk welke robotmaaiers wij allemaal aanbieden van de grootste fabrikanten, klik hier.