Deze drone is behoorlijk slim, vol met de nieuwste cutting edge technologie

Lotus RC T580G een goede drone

De Lotus RC T580G is een grotere versie van de Lotus T380G. De Lotus RC T580G is in staat een extra 200g aan laadvermogen mee te nemen in vergelijkig met de T380 dus met gemak een grotere camera dragen, een hogere capaciteit van de batterij voor langere vluchttijden en is tevens het beste van alle Lotus PTZ camera mount (meer info daarover hieronder). Door zijn grotere omvang maakt het ook een betere stabielere vlucht. Binnenin is dezelfde futuristische technologie als in de T380 met geavanceerde GPS-positionering en zijn intelligente automatische besturingssysteem. De technologie van deze quadcopter is meestal alleen te vinden is de veelal duurdere modellen. De Lotus RC T580G is uitgerust met de nieuwste technieken zoals: GPS automatische stand houden, hoogte hold, automatische start en landing en zelfs automatische terugkeer naar huis op signaalverlies.

Waar kan je deze drone kopen

De Lotus RC T580G Radio Controlled Drone met GPS – ARF kan je voordelig kopen op Drone Discounter.

Details

Lotus RC T580G is behoorlijk slim, vol met de nieuwste cutting edge technologie. Ze worden niet alleen gebruikt door hobbyisten voor de lol, maar ook voor professioneel gebruik, met name voor luchtfotografie, filmen en remote viewing. Hieronder vindt u de meest uiteenlopende functies op dit model:

GPS Automatische Take Off & Landing

Met een normaal radiografisch bestuurbare helicopter of quadcopter is het opstijgen en landen een van de moeilijkste dingen. Voor beginners leidt dit meestal tot crashes. Maar met GPS Automatische Take Off & Landing is het vanaf nu kinderspel, de drone zal automatisch opstijgen, zweven en landen. Klaar om te landen? U hoeft niet langer meer gas te verminderen om het model recht te houden, in plaats daarvan zal de drone zichzelf automatisch landen.

GPS Position Hold

U hoeft nooit meer voortdurend het vliegtuig aan te passen aand de wind en/of beweging. Met GPS-Position Hold kun je de controles loslaten en de drone zal in zijn positie blijven hangen. Deze extra mogelijkheid maakt het vliegen zo veel makkelijker en stabieler. De GPS-module weet precies waar het zich bevindt en kan zodoende op de juiste coördinaten blijven, zelfs als de wind waait.

Altitude Hold

Met industriële kwalitatieve MEMS-sensoren en 6 DOF motion control zal de Lotus RC T580G ook haar hoogte automatisch behouden en met minder drift dan andere drones op de markt. In tegenstelling tot een traditionele helikopter of quadcopter is de gashendel verend en veel eenvoudiger.

GPS Return To Home bij signaalverlies of op verzoek

De GPS terugkeer naar huis eigenschap is fantastisch. De T580 onthoudt de coördinaten van waaruit hij is vertrokken. Als je buiten het bereik van de zender vliegt of wanneer het signaal verloren gaat dan zal de drone automatisch terugkeren naar waar het was opgestegen om te landen. Wanneer het signaal is hersteld heb je weer de keuze om de vlucht voort te zetten en te controleren of te kiezen om te laten landen. Je hebt ook de mogelijkheid om terug te keren naar het punt van waaruit je bent vertrokken en wel op elk gewenst moment, zelfs als het signaal niet verloren gaat door gewoon flipping, door de Home schakelaar in te schakelen.

maxresdefault (2)

Low Voltage Veiligheid

Een andere leuke functie die uw Lotus RC T580G veiliger houdt. De boordcomputer detecteert zodra de batterijspanning te laag is en stuurt een waarschuwing naar de piloot om te laten weten dat het tijd is om te landen. Als de batterij bijna leeg is dan zal de drone uit zichzelf overgaan tot landing om ervoor te zorgen dat niet blokkeert of crashed.

Lotus RC T580G Payload

De T580G is vernoemd naar de 580 gram maximale laadvermogen die het kan dragen. Dit is meer dan genoeg om de meeste mini-HD-video-camera’s uit te voeren, zoals de Go Pro of Sony Actie Cam voor hoge kwaliteit opname. Deze grotere T580 versie kan ook worden uitgerust met de Lotus PTZ (pan, tilt, zoom) camera. Deze slimme elektronische mount heeft een ingebouwde computer die uw camera horizontaal zal laten houden, zelfs als de drone kantelt naar voren of naar achteren.

Modulaire design

Door zijn modulair ontwerp zoals op de Lotus RC T580G is het eenvoudig een eventueel gebroken arm of een deel te vervangen. De onderdelen zijn gemaakt van speciale high impact materiaal, maar als je het nodig hebt om een deel te vervangen dan zijn deze uit voorraad leverbaar voor het uitvoeren van eenvoudige reparaties.