de meest complete benzine Hummer truck

Speelgoed voor stoere mannen

1Dayfly.com start in samenwerking met ECG Nederland BV op maandag 21 augustus een actie met het ware speelgoed voor stoere mannen, een Hummer Truck schaal 1:5, aangedreven door een sterke 26cc benzinemotor voor slechts € 429,95. Deze aktie is slechts 24 uur geldig, dus wees er snel bij.

De nieuwe Shengqi benzine truck is een beest vol met allerlei features er op en er aan. Dit is een extreem reusachtig model met veel power dankzij de DZY 26cc motor NGK plug die ervoor zorgt dat hij maar liefst een snelheid bereikt van 80 km/h.

De echte stoere mannen  zijn altijd op zoek  naar een volwaardige benzine monster truck en deze is zo compleet dat er geen betere is te vinden tegen zo’n geweldige scherpe prijs zoals een hard aluminium chassis, centrifugal clutch, helical toothed differential, centrale versnellingsbox, grote benzine tank, grote olie gevulde veringen etc.maxresdefault

Afmetingen

1DayFly.com is de leukste manier om online te shoppen!

Kort samengevat: elke dag een verrassing en elke dag een fikse korting. En die kortingen kunnen een tientje of twee op moeilijk te vangen items zijn, maar het kan ook zomaar voorkomen dat u slechts een derde betaalt voor zeer populaire merken! Het leuke eraan is dat u van te voren nooit weet wat het is. Dagelijks om twaalf uur ’s middags staan er weer nieuwe verrassings-deals voor u klaar.