PULIT ADVANCE +5

Breng het reinigen van uw zwembad naar een hoger niveau met de Astralpool Pulit Advance + 5. Astralpool heeft de nieuwste technologie verwerkt in de Pulit+ Advance serie. De Astralpool Pulit Advance + 5 werkt voor u en reinigt de bodem én de wanden.

Het voordeel van de Pulit Advance + 5 zwembadrobots is de filtratie door middel van filtercartridges. Deze zijn vele malen makkelijker te reinigen dan de traditionele zwembadrobot filterzakken. Bovendien worden er standaard 2 soorten soorten filtercartridges meegeleverd; een voor fijn, en een voor grof vuil. Deze filtercartridges zijn vanaf de bovenkant van de zwembadrobot te bereiken waardoor deze robot zich makkelijker laat reinigen dan andere zwembadrobots.

Normaal zitten er 2 borstels op een zwembadrobot maar de Pulit Advance + 5 zwembadrobot is uitgerust met maar liefst 3 schoonmaakborstels; aan de voorkant, aan de achterkant en in het midden. Hierdoor bent u verzekerd van een schoon zwembad.

Gyroscoop
De Pulit Advance + 5 is tevens uitgerust met een gyroscopisch navigatiesysteem wat zorgt voor een optimale programmering van de bewegingen. Het zwembad wordt nog effectiever gescand en de bodemzuiger is in staat om in betere lijnen door het zwembad te lopen. Een voordeel aan de gyroscoop functie is dat de bodemzuiger hierdoor erg flexibel en handzaam is voor alle vormen en soorten zwembaden. Door de effectiviteit van dit systeem verliest de zwembadrobot geen tijd op hindernissen en hellingen en in hoeken.

Transportwagen
Met de Pulit Advance + 5 wordt er een transportwagen meegeleverd, deze is gemaakt van een zware kwaliteit kunststof gecombineerd met aluminium. Daarnaast zijn de wielen van rubber waardoor deze makkelijk verrijdbaar en te hanteren is.

 

O.A Verkrijgbaar bij : https://www.poolrobots.nl/pulit-advance-5

Specificaties AstralPool Pulit Advance + 5

MerkAstralPool
TypePulit Advance + 5
Model2019
Max. zwembadgrootte12 x 6 meter
ReinigingBodem, Wanden, Waterlijn
Geschikt voor ieder type zwembadbekledingja, tegels, liner
Geschikt voor inbouwzwembadenja
Gyroscoopja
Microprocessor voor herkenning van wandenja
Aantal reinigingsborstels2
Materiaal borstelsFoam
Actieve borstelsja
Voorzien van Swivelnee
Reinigingscyclus2 uur
Capaciteit17 m³/uur
Minimale diepte80 cm
Maximale diepte5 meter
Motor Voltage24V DC
Type FilterFiltercartridge
Plaats Filterbovenzijde
Kabellengte18 mtr
Fast Water Releasenee
Afstandsbedieningnee
APP ondersteuningnee
Weekprogrammanee
Transportwagenja
Gewicht11 kg
Afmeting48 x 50 x 51 cm
Garantie5 jaar
In de doos
AstralPoolPulit Advance + 5
Filtercartridgeja
Transportwagenja
Voedingja
Handleidingja

https://youtu.be/iwIG4PhLMsg